Hai sa incepem de azi!

 

fitnesslabirou.ro este resursa de informatii despre fitness, nutritie si healthy living, dedicata oamenilor tineri, mereu pe fuga, al caror stil de viata nu le permite intotdeauna sa ajunga la sala sau sa gateasca retete complexe, ce necesita preparare indelungata.

 

fitnesslabirou.ro este despre exercitii simple, pe care le poti face oriunde – la birou, acasa, in parc, in camera de hotel – folosind echipamente si accesorii minimale. Noi, Fetele de la Birou, stim ca tu, la fel ca noi, petreci mai mult timp la job sau in trafic decat cu ai tai, ca sedintele se prelungesc, ca deadline-urile sunt amenintatoare, ca prietenii te vor alaturi de ei, in oras, la o bere, si ca ideea de a petrece 2-3 ore la sala, o data la doua zile este, pentru multi dintre noi, o utopie. De aceea, vei gasi pe site-ul nostru sfaturi ce te vor ajuta sa iti eficientizezi timpul si sa iti maximizezi rezultatele, adaptandu-ti workouturile la stilul de viata haotic dinamic, pe care il ai.

 

fitnesslabirou.ro este despre cei care promiteau intotdeauna ca vor incepe de luni si care au ales sa inceapa de azi, alaturi de noi!

 

fitnesslabirou.ro este despre retete fresh, sanatoase si gustoase, facute din ingrediente la indemana, pentru care nu trebuie sa “tragi o fuga” prin toate cele 7 hypermarketuri aflate la o raza de 10 km sau sa stai 3 ore in bucatarie. Este despre mancarea cu gust, care iti satisface atat nevoile nutritionale, cat si poftele, care te bucura mai mult decat chipsurile unsuroase de la magazinul din colt. Noi, Fetele de la Birou, recunoastem: avem slabiciuni; stim cum este sa iti fuga ochii dupa burgerul acela suculent, stim ce gust are decadentul White Mocha, de la Starbucks, si cat de imbietor miroase, dimineata, painea aburinda. Rezistam, insa, tentatiilor, fiindca avem resursele necesare pentru a ne rasfata papilele gustative cu alternative healthy si argumentele care sa ne tina departe de toate elementele daunatoare. Pe toate, le vom impartasi cu tine!

 

Grupul nostru s-a nascut la birou, acolo unde ne-am cunoscut si am inceput sa ne antrenam, seara de seara, dupa program – eficient, la indemana si distractiv, asa cum trebuie sa fie sportul. Am evitat traficul, cautatul locului de parcare, aglomeratia din sala de la ora 7 pm. Am inceput traseul nostru impreuna, cu 3 steppere, niste greutati si mult entuziasm si am evoluat fiecare dintre noi, imbunatindu-ne tonusul, starea de spirit sau patternurile de nutritie. Trisam? 66.6% dintre noi, da, ocazional. Mai avem de lucrat? Cu siguranta, dar alegem sa o facem alaturi de voi, impartasind din experientele si descoperirile noastre. Ce zici, incepem de azi?